top of page

Kiemelt ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A kiemelt ügyfélszolgálatunk magas színvonalú szolgáltatást nyújt, ahol minden egyes ügyfél igényeit figyelembe véve, személyre szabott megoldásokat kínálunk. Szakértő munkatársaink mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a legújabb épületgépészeti technológiák terén, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokhoz jussanak. Elkötelezettségünk az ügyfél-elégedettség iránt azt jelenti, hogy minden kérdésre és kihívásra gyors, pontos és szakszerű választ adunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfélszolgálatunk a megbízhatóság, a precizitás és az ügyfélközpontúság magas szintjét képviseli, ezzel erősítve vállalatunk piaci pozícióját és hírnevét.

Szerződött ügyfeleknek

Gyors, személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére minden kérdésében és problémájában:

- Dedikált kapcsolattartót biztosítunk Önnek

- Igények gyorsabb kiszolgálása (minden esetben az Ön igényeit helyezzük előtérbe, nincs "sorbanállás")

 -Professzionális szakértői segítség ( a vonal másik oldalán minden esetben mérnök, szakértővel beszélhet)

- Szerződés szerinti gyors reagálás és hibaelhárítás (akár 48-72 órán belüli reagálás hibabejelentésre)

- Külön applikáció és online felület a gyorsabb és jobb kapcsolattartásért

- Projektjeinkre betanított mesterséges inteligencia gyorsabb és jobb információ kinyerésre 

email.jpg

EMAIL

A ZC-Klíma e-mail alapú ügyfélszolgálata garantálja a gyors és hatékony válaszadást minden ügyfél megkeresésére. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy részletes és személyre szabott megoldásokat nyújtson minden egyedi igényre. Küldje el kérdéseit vagy problémáit az iroda@zolcontact.hu címre, és mi gondoskodunk a gyors és professzionális válaszról.

AdobeStock_332629213.jpeg

TELEFON

A ZC-Klíma telefonos ügyfélszolgálata készen áll arra, hogy azonnali, személyes segítséget nyújtson minden hívónak. Tapasztalt csapatunk gyorsan és hatékonyan kezeli az összes kérdést és problémát, biztosítva a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást. Hívjon minket a 06-1/445-0293-es számon, és tapasztalja meg az elkötelezett és szakértő támogatásunkat.

AdobeStock_269807689.jpeg

CHAT

A ZC-klíma weboldalán elérhető chat ügyfélszolgálat lehetővé teszi, hogy valós időben kapcsolatba lépjen szakértőinkkel, biztosítva gyors és hatékony kommunikációt. Interaktív chat szolgáltatásunk segítségével azonnali válaszokat és személyre szabott megoldásokat kaphat minden kérdésére és problémájára. Egyszerűen nyissa meg a chat ablakot weboldalunkon, és tapasztalja meg a kényelmes és gyors ügyfélszolgálati élményt, akár otthonról vagy útközben

Call 

+3614450293

Email 

Follow

  • Facebook
bottom of page