top of page

szolgáltatásaink

Klíma- és hőszivattyú szerelés: az Ön otthonára szabva

Egyedi megoldások, professzionális kivitelezés: szakértőink a legmodernebb klíma- és hőszivattyú-rendszereket telepítik, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit.

Mindezt energiahatékony és költségtakarékos megoldásokkal.

Komfort és Biztonság: Biztosítjuk otthona kényelmét minden évszakban, miközben gondosan ügyelünk a rendszerek biztonságos működtetésére.

Egy kiemelt ügyfél számára a szervízszolgáltatásaink egyedülállóak: gyors és hatékony megoldások, személyre szabott támogatással. Minden problémára szakértői választ kínálunk, legyen szó akár azonnali javításról vagy hosszú távú karbantartásról. Válassza Ön is a megbízhatóságot és a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást, amit csak mi tudunk nyújtani

Légtechnikai munkák

Legyen szó otthonáról vagy vállalkozásáról, a ZolContact Épületgépészeti Kft. gondoskodik róla, hogy az Ön környezetét friss levegő, kényelem és megbízhatóság jellemezze. A miénk az a küldetés, hogy az energiatakarékos, hatékony légtechnikai megoldásokkal nem csak a komfortérzetét növeljük, hanem csökkentsük az Ön energiafelhasználását és környezeti lábnyomát is. A rendszeres karbantartás és a szakértői támogatás mellett biztosíthatjuk, hogy a légtechnikai rendszere hosszú távon is zökkenőmentesen működjön. 

Preventive Maintenance

At zcklima, we believe that prevention is the key to avoiding costly repairs and ensuring that your HVAC system runs efficiently. That's why we offer preventive maintenance services to help keep your system in top shape. Our team will perform regular check-ups and maintenance tasks to ensure that your system is running smoothly and catch any potential issues before they become major problems.

Klíma, hőszivattyú és kazán karbantartás

Klíma és hőszivattyú karbantartási szolgáltatásai magukban foglalják az átfogó diagnosztikát és ellenőrzést, ahol alaposan megvizsgáljuk a rendszert, azonosítva esetleges problémákat, mint például szivárgások, kopás vagy hibás alkatrészek. A tisztítási és fertőtlenítési folyamat során gondoskodunk a berendezések tiszta és egészséges működéséről, javítva ezzel a levegő minőségét és csökkentve az allergének jelenlétét.  Rendszeres ellenőrzéseink és karbantartásaink segítségével elkerülhetők a nagyobb meghibásodások és a váratlan költségek.

Víz-, gázhálózat szerelés és  kivitelezés

A víz- és gázhálózat szerelésében és kivitelezésében több évtizedes szakértelmünkkel biztosítjuk az optimális és biztonságos megoldásokat. Legyen szó új építésről vagy felújításról, precíz munkánkkal és kiváló anyagokkal garantáljuk a hosszú távú megbízhatóságot. Válasszon minket a hatékony, gyors és költséghatékony szolgáltatásért, amely minden igényt kielégít.

bottom of page