top of page

Szerződéses partnerek

Elsőbbségi üngyintézés

Lépjen be szerződött partnereink exkluzív körébe, és tapasztalja meg az elsőbbségi ügyintézés minden előnyét. Gyorsaság, megbízhatóság és személyre szabott szolgáltatás – mindez Önre vár!

A mi elsőbbségi ügyintézésünk nem csak gyorsaságról szól, hanem a biztonság garantálásáról is. Szerződött ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy sürgős szervizigényeik soron kívül kezelésre kerüljenek, minimalizálva ezzel a biztonsági kockázatokat.

Megbízhatóság és Bizalom

A hosszú távú szerződések lehetővé teszik a megbízhatóság és bizalom kiépítését. Biztosítjuk a szolgáltatásaink folytonosságát, ami stabil alapot teremt az Ön vállalkozásának vagy akár családjának a hétköznapokban. 

Válassza a jövőbiztos megoldást: ahol mi vagyunk a hátterében, ott Ön szabadon építheti vállalkozását és biztonságban tudhatja otthona komfortját!

Mérnök szakértői felügyelet: a biztonság és minőség garanciája

Szerződött partnerek számára  munka folyamatainkat tapasztalt mérnök szakértő kollégáink felügyelik, így biztosítva a legmagasabb színvonalú eredményességet. Mérnök szakértőink által felügyelt szervíz folyamatok a megbízhatóság és a kiváló munkavégzés alapját képezik, így az általunk felügyelt rendszerek kiemelkedően energiatakarékosan és környezettudatosan üzemeltethetők. 

Válassza a biztonságot és a minőséget, válasszon minket.

Személyre szabott szolgáltatások

Az ügyfél igényeinek és a létesítmény jellemzőinek megfelelően személyre szabott karbantartási és szervízelési  terv készül, amely magában foglalhatja az időszakos ellenőrzéseket, a preventív karbantartást és a sürgős javításokat.

Az ügyfelek számára biztosított személyes kapcsolattartó folyamatosan tájékoztatja őket a karbantartási folyamatokról és az esetleges változásokról.

Rendszeres karbantartás

Kötse meg velünk az egész éves szervízszerződést, és élvezze a folyamatos, gondtalan karbantartást. Szakértőink az év minden napján rendelkezésre állnak, hogy biztosítsák berendezéseinek zökkenőmentes működését.

Rendszeres karbantartásunkkal előre jelezhetjük és megelőzhetjük a lehetséges problémákat, biztosítva ezzel a berendezések hosszú élettartamát és megbízható működését.

Kedvezőbb árak és feltételek

Csatlakozzon szerződött partnereink közé, és élvezze a mindenkori listaárakból adódó kiemelkedő kedvezményeket! A mi célunk az, hogy Önnek mindig a legjobb ajánlatot biztosíthassuk. Csatlakozzon hozzánk mint szerződött partner, és élvezze a piac legjobb ajánlatait, exkluzív kedvezményekkel. A sikerhez vezető út itt kezdődik!

kiemelt
ügyfélszolgálat

Exkluzív gondoskodás, kivételes szolgáltatás:

kiemelt ügyfélszolgálatunknál az Ön elégedettsége mindig az első!

image_edited.png
bottom of page